Contact & Conditions

 

KvK: 61495794

BTW: NL437921001B01

ALGEMENE VOORWAARDEN / CONDITIONS:

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten tussen Brigadeiria Feestje in een Doosje en haar klanten. De algemene voorwaarden zijn in te zien op de website van Feestjeineendoosje.nl.

Brigadeiria Feestje in een Doosje behoudt zich het recht voor haar algemene voorwaarden te wijzigen.

 

1. Definities

 

In deze algemene voorwaarden wordt verstaan onder: FIED

Brigadeiria Feestje in een Doosje

Gerststraat 3

5561 AT Riethoven

040-8421923

info@feestjeineendoosje.nl

www.feestjeineendoosje.nl

KvK nummer 61495794

BTW nummer NL437921001B01

 

Klant: De persoon of rechtspersoon die bij FIED een bestelling plaatst.

Ontvanger: De geadresseerde, dat wil zeggen de persoon of rechtspersoon bij wie de bestelling, op het aangegeven adres, dient te worden afgeleverd.

Orderbedrag: De opgegeven prijs, inclusief de bezorgkosten en de BTW.

 

2. Algemeen

 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op overeenkomsten tussen FIED en haar klanten. De algemene voorwaarden zijn in te zien op de website van feestjeineendoosje.nl

FIED behoudt zich het recht voor haar algemene voorwaarden te wijzigen.

 

3. Bestelling

3.1 Een bestelling is pas dan geplaatst na de online validatie van een betalingstransactie, de orderbevestiging op scherm en vervolgens de bevestiging van de bestelling per e-mail. De overeenkomst is dan tot stand gekomen.

3.2 FIED accepteert uitsluitend bestellingen voor levering op bestemmingen binnen een straal van 40 km van Riethoven, Nederland.

3.3 Een bestelling kan plaatsvinden vanuit het buitenland maar uitsluitend via betalingen met Paypal. FIED accepteert momenteel alleen Paypal, Ideal en Betaling bij bezorging.

 

4. Betaling

4.1 De betaling van het orderbedrag door de klant vindt online of bij aflevering plaats. De klant kan kiezen uit diverse betaalmogelijkheden online. Het betalingsverkeer wordt afgehandeld door een erkende en beveiligde betalingendienst. Verwerking en validatie geschiedt online.

4.2 FIED is niet aansprakelijk voor onregelmatigheden in het betalingsverkeer die zich afspelen buiten haar invloedssfeer.

 

5. Levering

 

5.1 In verband met de houdbaarheid worden de producten niet per post verstuurd, maar kunnen deze opgehaald of bezorgd worden.

5.2 Conform Wet Kopen op Afstand vermelden we ten overvloede dat levering niet langer duurt dan 30 dagen en indien dit toch onverhoopt het geval is de klant de koop kan ontbinden en zijn geld gerestitueerd kan krijgen.

 

6. Kwaliteit

 

6.1 De website geeft een impressie van de te leveren producten. Minimale afwijkingen met betrekking tot het uiterlijk kunnen zich voordoen.

6.2 FIED verpakt haar producten op dusdanige wijze dat deze zonder kwaliteitsverlies bij ontvanger aankomen. Indien de kwaliteit van de producten ondanks de bestede zorg onvoldoende is kunnen zowel klant als ontvanger met FIED contact opnemen en zullen wij deze conform ons klachtenprotocol afhandelen.

 

7. Bezorging

 

7.1 Bestellingen dienen minimaal 48 uur voor de gewenste ontvangstdatum gedaan te worden.

Bij bestellingen van meer dan 100 stuks geldt een minimum van 72 uur.

Annuleringen dienen ook minimaal 48 uur van te voren gedaan te worden.

7.2 Bezorging vindt uitsluitend plaats na telefonisch overleg.

7.3 Bezorging binnen een straal van 10km is gratis.

Bezorging in een straal van 10 tot 20 km bedraagt € 1,50.

Bezorging in een straal van 20 tot 30 km bedraagt € 3,00.

Bezorging boven 30 km bedraagt € 3,00 + € 0,20 per meer afgelegde kilometer.

7.3 Geen bezorging vindt plaatst op Zondagen en Feestdagen, tenzij anders aangegeven.

7.4 FIED behoudt zich het recht voor geplaatste bestellingen bestemd voor ontvangers op recreatiegebieden zoals kampeerterreinen, bungalowparken, jachthavens, ziekenhuizen, hotels en ontvangers op militaire afdelingen of schepen te annuleren. In dat geval wordt de betaling gerestitueerd.

 

8. Klachten

 

Klachten worden door FIED geregistreerd en afgehandeld volgens een vastgesteld klachtenprotocol.

 

9. Geheimhouding en Privacy

 

9.1 FIED behandelt de order-informatie strikt vertrouwelijk. Adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het afhandelen van de bestelling en worden niet aan derden gegeven.

9.2 Elke vorm van misbruik van de site, stalking of oplichting zal worden doorgegeven aan de Internetprovider en aan de politie.

 

10.Diversen

 

10.1 De naam Brigadeiria Feestje in een Doosje en het beeldmerk zijn exclusief voorbehouden aan Brigadeiria Feestje in een Doosje en mogen uitsluitend met schriftelijke toestemming van Brigadeiria Feestje in een Doosje worden gebruikt.

10.2 Het downloaden van materiaal van deze website is voor eigen risico.

10.3 Op transacties met Brigadeiria Feestje in een Doosje is Nederlands Recht van toepassing.

 

Riethoven, 03 november 2014